Referenties


Kantoren / Scholen

ROVC heeft haar nieuwe vestiging geopend in Rotterdam. Deze voor Nederland zo belangrijke regio is het hart van de industrie en installatiebranche van Nederland. LedOne heeft na advies op basis van gedetailleerde lichtplannen de verlichting mogen verzorgen in het nieuwe pand voor de ROVC.


Henley 360 heeft een nieuw handelscentrum geopend in Vianen. Voor het grote project FlexiZone heeft LedOne een adviserende rol gespeeld bij het opstellen van lichtplannen, levering, montage en advies.


Dutch ICT heeft tijdens de renovatie van het kantoor in Wateringen LedOne gevraagd advies te geven over de inzet van LED verlichting. LedOne heeft hierna de inkoop en levering op zich genomen en de verlichting geleverd en via installatie partners de nieuwe verlichting professioneel laten monteren. Hiermee is Dutch ICT toekomst ready en hebben zij nu een uiterst duurzaam kantoor klaar voor de aankomende jaren.


Emax Nederland heeft doormiddel van inzicht en advies van LedOne gekozen voor een wolkenpaneel constructie met als resultaat een bespreking/vergaderkamer zeer openlijk en ruim te laten doen ogen zonder fysieke ramen.

 

Seiso Facilitair Advies word ingericht met LED panels bevestigd met staalkabels.


LedOne heeft DM Interface Almere van dienst kunnen zijn met een gedetailleerde lichtplan en licht/ besparings advies. Hierdoor bespaart DM Interface nu ruim 60 procent op de verlichtingskosten en is er een terugverdientijd binnen de 2,5 jaar gerealiseerd.


Places to Work, het voormalige hoofdkantoor van Leaseplan Corporation te Almere heeft besloten om over te gaan op LED verlichting middels een lichtplan en advies geleverd door LedOne.


Industrie

Onder deskundig advies van LedOne, heeft Zwart Techniek in Ijmuiden ervoor gekozen om al haar traditionele verlichting in de kantoren en werkhallen te vervangen door duurzame led-verlichting. De medewerkers zijn zeer tevreden over het licht. Door het upgraden van het lichtniveau in de werkhallen zijn de medewerkers minder vermoeid.  Tijdens de detail montage is er nu meer zicht en worden er minder concentratieproblemen ervaren bij werkzaamheden waarbij goed licht van essentieel belang is.

BSM Valves B.V. onderdeel van Aalberts Industries N.V. in Nederland heeft na advies van LedOne ervoor gekozen om de overstap naar led verlichting te maken.  Hierdoor bespaard BSM Valves B.V. ruim 65% op de verlichtingskosten per jaar.


Global Paint Products B.V. verf fabrikant te Boven-Leeuwen heeft LedOne gevraagd om een lichtplan op te stellen en advies te verlenen voor de meest optimale situatie. Het resultaat dat hierbij behaald is een besparing van ruim 60 procent en een lichtverbetering waardoor het personeel het licht ervaart als fijn en rustig, maar toch beduidend meer licht dan ervoor.


Schoen BV Poedercoating heeft na advies van LedOne en lichtplan levering besloten om over te gaan op LED verlichting en geniet nu van een beter lichtopbrengst in de fabriek en een besparing van ruim 60% op de verlichtingskosten.


Zorg

De Zorggroep van Almere is overgegaan op Led verlichting en bespaard door de inzet van Led verlichting ruim 60% op de totale verlichtings-kosten. Dit is een eerste grote potentiële stap op weg naar een complete verduurzaming van de gehele Almeerse zorggroep met al haar 25 gebouwen.


Gezondheidscentrum Prisma in Almere is ook overgegaan op led verlichting. LedOne heeft hierin de leidende rol gespeeld als adviseur en een besparing gerealiseerd van meer dan 60% op de totale verlichtings-kosten.


Onder deskundig advies van LedOne, heeft Gezondheidscentrum De Compagnie in de Oostvaardersbuurt en de Eilandenbuurt in Almere Buiten ervoor gekozen om al haar traditionele verlichting te gaan vervangen door duurzame led-verlichting. De medewerkers zijn zeer tevreden over het licht. Door te spelen met de kleurtemperatuur ervaart men minder vermoeidheid tijdens het werken en minder concentratieproblemen bij werkzaamheden waarbij de kleur van het licht een hoge rol speelt.


Huisartsenpraktijk gezondheidscentrum de Vizier in Almere is ook overgegaan op led verlichting. LedOne heeft hierin de leidende rol gespeeld als adviseur en een besparing gerealiseerd van meer dan 60% op de totale verlichtings-kosten.


Huisartsenpraktijk de Boog in Almere bespaard nu ook ruim 60% op de totale verlichtings-kosten. LedOne heeft naast de besparing ook bij de onderzoekers ruimten optimale lichtverbetering kunnen realiseren waardoor de artsen de patiënten beter kunnen onderzoeken.


 

Huisartsenpraktijk gezondheidscentrum de Binder in Almere bespaard nu ook ruim 60% op de totale verlichtings-kosten. LedOne heeft hierin de leidende rol gespeeld als adviseur en de Binder ontzorgd.


LedOne heeft voor de nieuw te openen praktijk van Silver Psychologie in Tilburg een nieuw lichtplan opgesteld en advies verleent omtrent LED verlichting. De nieuwe praktijk is nu voorzien van de nieuwste verlichting voor kantoren en praktijken met het juiste lichtniveau.


Retail

Het nieuw gebouwde regiokantoor van Subway te Apeldoorn heeft gekozen voor de inzet van LED panelen. LedOne is hierbij betrokken geraakt en heeft middels een lichtplan passend advies gegeven met als eind resultaat een strak, modern en energie zuinig kantoor.

 

Subway A13 te Delft, Subway A50 te Heteren, Subway Arnhem en Subway Apeldoorn besparen op de verlichtings-kosten door de inzet van LED downlighters, Led spots en Led Panelen.


Kvik Cruquius heeft er ook voor gekozen na het advies van LedOne over te stappen op LED verlichting. De leukste keukenwinkel van Haarlemmermeer en omstreken bespaart nu ruim 70% op de verlichtingskosten.
 


Automotive

LedOne heeft ASN schade Naarden geholpen te verduurzamen door de conventionele verlichting te vervangen voor LED verlichting. De centrale werkplaats waar gewerkt word aan schade auto's en de spuitcabines zijn nu volledig om in led. Hierdoor is er een besparing gerealiseerd van 72% op de verlichtingskosten plus een lichtverbetering van het algehele lichtniveau.


LedOne heeft bij de bouw van iClean Naarden, de duurzaamste wasstraat van Europa, een zeer belangrijke adviserende rol gespeeld op het gebied van verlichting. Alle ruimtes van iClean te Naarden zijn nu uitgerust met LED-verlichting, speciaal aangepast aan de fucnties van die ruimtes.


LedOne heeft Nieuwkoop Automotive Group geholpen bij het bepalen van de juiste lichtkeuzes voor haar werkplaatsen. Door middel van een nieuw lichtplan op maat en het opstellen van een gezonde business case bespaard Nieuwkoop Automotive Group nu 65% op de verlichtingskosten. Tevens is het lichtniveau naar een hoger level getild zodat de monteurs meer licht hebben voor de uit te oefenen werkzaamheden waarbij goed zicht essentieel is.


Warehouse

Flower Direct B.V. te Uithoorn bespaard na het advies van LedOne ruim 65 procent op de verlichtingskosten door de inzet van LED tubes in IP65 armaturen bestendig tegen vocht, waterstralen en stofafzetting.info@ledone.eu

 

LedOne | Wisselweg 33 | 1314 CB Almere